У Кабулі пролунали два вибухи, є жертви та постраждалі

Читать на русском
За словами офіційного представника Міністерства внутрішніх справ Карі Саїда Хості, у Дашті-Барчі вибухнув замінований автомобіль, внаслідок чого загинула одна цивільна особа.
Prt Scr youtube.com / ABP NEWS

У середу, 17 листопада, у столиці Афганістану Кабулі пролунало два потужні вибухи, внаслідок яких загинула як мінімум одна людина.

Про це повідомляє видання Reuters.

За словами офіційного представника Міністерства внутрішніх справ Карі Саїда Хості, у Дашті-Барчі вибухнув замінований автомобіль, внаслідок чого загинула одна цивільна особа. Ще шістьох осіб було поранено.

Тероризм у світі: які країни постраждали найбільшеДва роки поспіль до трійки лідерів за рівнем тероризму входять Афганістан, Ірак і Нігерія. Детальніше – на інфографіці.

Водночас інший чиновник Талібану повідомив про сімох загиблих та дев'ятьох поранених. Про другий вибух повідомили місцеві жителі. Він нібито стався у районі Карті 3.

Наразі сили безпеки збирають інформацію про події.

Нагадаємо, 2 листопада у столиці Афганістану біля військового госпіталю пролунало два потужні вибухи.

Також зазначимо, у Кабулі пролунав вибух біля мечеті, внаслідок якого загинули кілька людей. Також у районі однієї з найбільших релігійних споруд триває перестрілка.

Пізніше ЄС обговорив із «Талібаном» дипломатичну присутність у Кабулі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: