Мер Бердянська оголосив про свою відставку

Читать на русском
Міський голова Бердянська Валерій Баранов подав у відставку. Про це він сказав під час засідання у вівторок, 16 листопада.
Фото скрін.

Міський голова Бердянська Валерій Баранов подав у відставку. Про це він сказав під час засідання у вівторок, 16 листопада.

«Після виборів я розумів, що буде складно працювати без більшості у міськраді, але сподівався, що мені вдасться поступово всіх об'єднати… Але цього разу дружної роботи не сталося, на жаль. Весь цей рік мені довелося працювати за умов агресії та деструктиву», – сказав Баранов.

За його словами, він розглядав два варіанти: «загравати» з міськрадою або подати у відставку через неможливість працювати в таких умовах.

«Інших варіантів немає. Принаймні я їх за рік не знайшов. Затягування проблеми нікому користі не принесе, а місту лише шкода. Тому з урахуванням тупикової ситуації, що склалася, моїм віком (64 роки – ред.) та особистими мотивами, я змушений подати у відставку і побажати вам успіхів у праці», – зазначив Баранов.

Нагадаємо, ЦВК оприлюднила результати голосування другого туру виборів мерів Ужгорода, Бердянська та Слов'янська у листопаді минулого року.

У Бердянську міським головою став представник партії «За майбутнє» Валерій Баранов.

Наші аналітики зафіксували у нього 31 обіцянку. З них він встиг виконати – 16.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: