Шуляк очолила партію «Слуга Народу»

Читать на русском
Очільницею партії Слуга Народу стала заступниця голови фракції Олена Шуляк — її обрали на з'їзді політсили замість Олександра Корнієнка.
Фото з відкритих джерел.

Очільницею партії «Слуга Народу» стала заступниця голови фракції Олена Шуляк — її обрали на з'їзді політсили замість Олександра Корнієнка.

Таке рішення ухвалив партійний з‘їзд сьогодні, 15 листопада. Кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду, прессекретар «Слуги народу» Юлія Палійчук.

У партії «Слуга народу» зміниться керівник: як виконують обіцянки Корнієнко та його можлива наступниця ШулякОлена Шуляк може стати головою партії Слуга народу замість Олександра Корнієнка. Як обидва нардепи виконують обіцянки – у матеріалі.

Вона є заступником голови фракції. А також заступником голови комітету Верховної ради України з організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Шуляк також голова Координаційної ради з проблемних питань містобудування.

Нагадаємо, Олександр Корнієнко, якого у жовтні призначили віцеспікером Верховної ради, вирішив скласти повноваження голови партії «Слуга народу».

«Слово і діло» порівняло, як Корнієнко та Шуляк виконують обіцянки.

Як дослідили наші аналітики, Олена Шуляк дала 117 обіцянок: виконала – 21 або 18%, провалила – 11, у процесі залишаються – 85.

Вона виконала, зокрема, такі програмні обіцянки: повернути відповідальність за незаконне збагачення, голосувати особисто та не використовувати картку колег, запровадити вибори за пропорційною системою з відкритими списками, запровадити незалежний контроль будівництва та ремонту доріг, скасувати депутатську недоторканність.

У процесі реалізації у Шуляк обіцянки ухвалити законопроєкти, які розширюватимуть права переселенців; ухвалити законопроєкт, який регулюватиме відповідальність забудовників перед інвесторами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: