У Мінекономіки повідомили про зниження цін на бензин

Читать на русском
Розрахункові ціни для бензину знижено на 22 копійки з 28,40 гривень до 28,18 гривень за літр, для дизельного палива знижено на 35 копійок з 24,90 гривень до 24,55 гривень за літр.

У Мінекономіки надали нові розрахунки середньої вартості бензину та дизпалива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку.

Чергові дані станом на 12 листопада надала НАК «Нафтогаз України», йдеться у повідомленні Мінекономіки.

Прив’язка до попиту, долара та Мінекономіки: чому зростає ціна на автомобільне пальнеЧому зростають ціни на автомобільне пальне та які прогнози на майбутнє, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Розрахункові ціни для бензину знижено на 22 копійки з 28,40 гривень до 28,18 гривень за літр, для дизельного палива знижено на 35 копійок із 24,90 гривень до 24,55 гривень за літр.

Таким чином, з урахуванням максимальних націнок, вартість бензину на АЗС не може перевищувати 33,18 гривень за літр, а дизельного палива - 31,55 гривень за літр.

3 листопада було оприлюднено середню вартість бензинів у розмірі 28,40 грн/літр та дизпалива 24,90 грн/літр, з яких вираховується гранична ціна реалізації пального на АЗС на початок поточного місяця.

Також зазначимо, що стало відомо, на скільки подорожчав бензин від початку року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: