Австрія ввела локдаун для невакцинованих громадян

Читать на русском
Від понеділка, 15 листопада, в Австрії запроваджують локдаун для людей, які не пройшли повний курс вакцинації від COVID.
Фото з відкритих джерел

Від понеділка, 15 листопада, в Австрії запроваджують локдаун для людей, які не пройшли повний курс вакцинації від COVID.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Відомо, що в країні вакциновано близько 65% населення, це один із найнижчих показників у Західній Європі.

«Багато австрійців скептично ставляться до вакцин, і цей погляд підтримує ультраправа Партія свободи, третя за величиною в парламенті», – розповідають в агенстві.

Зомбі-апокаліпсис-2021. Колонка Леоніда ШвецяМова, звісно, не про актуальну небезпеку повстання покійників із могил. А ось змоделювати ситуацію, коли потрібна міжнародна співпраця, щоб подолати смертельну небезпеку для людства, дуже корисно.

Невакциновані громадяни зможуть залишати свої будинки лише з обмеженої кількості причин, наприклад, для роботи чи купівлі предметів першої необхідності. Обмеження діятимуть щонайменше 10 днів. Ці обмеження не стосуватимуться дітей до 12 років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що кількість хворих на коронавірус в Австрії зростає.

Додамо, у Китаї Компанія CanSino розпочала серію випробувань вакцини проти коронавірусу, яка не потребує введення її шприцом. Це інгаляційна вакцина, створена за типом антитуберкульозних вакцин, що вдихаються.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: