На українсько-польському кордоні затримали «блогерів» із Туреччини

Читать на русском
Шестеро громадян Туреччини намагалися переконати українських прикордонників, що вони є блогерами. Але намагалися нелегально потрапити до Німеччини.
dpsu.gov.ua

Шестеро громадян Туреччини намагалися переконати українських прикордонників, що вони блогери та їхали для зйомок мальовничого прикордоння. Проте з'ясувалося, що вони заплатили 700 доларів водієві, щоб доїхати до кордону з ЄС та потрапити до Німеччини.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Найважчі міграційні кризи у світі за останні рокиТисячі мігрантів перебувають на кордоні Білорусі та Польщі. Аналогічні кризи у світі – на інфографіці.

Прикордонники Львівського загону ДПСУ на околиці одного з населених пунктів Червоноградського району поблизу кордону з Польщею зупинили для перевірки автомобіль Skoda.

«Машиною, якою керував громадянин Туреччини, їхало шестеро його співвітчизників, які мали документи, що засвідчують осіб, серед яких і малолітня дитина. Під час розмови іноземці намагалися переконати прикордонників, що вони блогери та їхали для проведення зйомок мальовничого прикордоння. Однак під час наступної бесіди зізналися, що вони заплатили 700 доларів США водієві, щоб доїхати до прикордоння, а згодом планували дістатися країн ЄС, а саме - Німеччини», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на кордоні Білорусі та Польщі продовжують залишатися натовп мігрантів, які хочуть потрапити до Німеччини. Ситуація загострюється.

Україна вирішила зміцнити кордон із Білоруссю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: