Обстріл селища на Донбасі бойовиками: відкрито провадження

Читать на русском
Поліція відкрила кримінальне провадження через обстріл селища Невельське на Донбасі. Пошкоджено 9 будинків, три з яких повністю зруйновано.

Поліція відкрила кримінальне провадження через обстріл селища Невельське на Донбасі. В результаті пошкоджено 9 будинків, три з яких повністю зруйновано.

Про це повідомляє пресцентр МВС.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

«Встановлено, що о 1:30 село Невельське зазнало обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Снаряди потрапили до будинків, що розташовані на вулиці Молодіжна. Внаслідок обстрілу пошкоджено 9 будинків, три з яких повністю зруйновано. Інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції Авдіївки, яка задокументувала наслідки обстрілу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Санкція статті – від восьми до дванадцяти років в'язниці.

У МВС додали, що зараз на місце події виїхало керівництво поліції Авдіївки.

Нагадаємо, голова Донецької ВДА Павло Кириленко сьогодні повідомив, що на Донеччині бойовики обстріляли селище Невельське. З-під завалів рятувальники звільнили чоловіка та жінку.

У штабі ООС зранку повідомляли про 8 обстрілів за добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: