Окупанти п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Читать на русском
Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
опереативне командування Захід

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зокрема, окупанти відкривали вогонь в напрямку Троїцького. Там ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В районі населеного пункту Чермалик противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17.

Постріли лунали також біля населеного пункту Гнутове, де російські найманці обстріляли позиції українських військових зі станкових протитанкових гранатометів.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

Неподалік Катеринівки, що на Луганщині, окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. В бік Золотого-4 ворожі війська здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Нагадаємо, у другій половині 2021 року російські війська провели комплекс командно-штабних навчань біля кордону України. Після їхнього завершення до місць постійної дислокації повернувся лише особовий склад. Бойова та інша військова техніка, такі як танки, бойові машини та ракетні системи «Іскандер», залишилися біля кордону України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: