У МОЗ оцінили шанси України зустріти Новий рік повністю в червоній зоні карантину

Читать на русском
На думку головного санлікаря, все залежить від того, як швидко українці будуть вакцинуватися від коронавірусу - тоді можна подумати й про зняття обмежень
Ігор КузинВідкрите джерело

Україна може послабити карантин до настання Нового року, а може зустріти свято, будучи цілком в червоній зоні адаптивного карантину. Все залежить від бажання українців вакцинуватися від коронавірусу. Чим більше вакцинованих - тим більше шансів на ослаблення карантину.

Про це повідомив головний державний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв'ю Радіо НВ.

Динаміка інфікованих та померлих від COVID-19 у 2021 роціВ Україні зростає добова кількість нових випадків коронавірусу та рівень смертності від COVID-19.

«Швидкість виходу кожної області з червоної зони залежить від кожного громадянина України: від рівня дотримання протиепідемічних вимог, від рівня вакцинації, від дуже багатьох інших факторів. За умови дотримання всіх вимог сподіваємося, що маємо шанси цей Новий рік провести не в червоній зоні» - зазначив він»

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 24 058 осіб, зафіксовано 750 летальних випадків, 21 941 пацієнт одужав. Другий день поспіль добовий показник захворюваності тримається на рівні 24 тисяч, днем раніше виявили 24 747 випадків зараження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: