«Червона зона» у Києві: карантинний контроль посилять

Читать на русском
У Києві посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в умовах червоної зони.

У столиці посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в умовах «червоної» зони. Рішення було ухвалено на засіданні штабу з ліквідації наслідків НС.

Про це повідомляє пресслужба КМДА у п'ятницю, 12 листопада.

Україна у «червоній» зоні: чи будуть ефективними нові карантинні обмеженняНові карантинні обмеження вже називають локдаун для невакцинованих. Схоже, що головна їхня мета – пришвидшити темпи щеплення. Чи спрацює подібна стратегія – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Для контролю за дотриманням суб'єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів кількість робочих груп збільшать до чотирьох у кожному районі міста. До робочих груп буде залучено посадових осіб районних у місті Києві державних адміністрацій, Держпродспоживслужби, Національної поліції, КП Муніципальна охорона», - йдеться у повідомленні.

Контролюватимуть дотримання карантинних обмежень райдержадміністрації, Департамент муніципальної безпеки КМДА, Держспоживслужба, Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ, Нацполіція, Патрульна поліція, муніципальна охорона, Київпастранс.

У КМДА нагадали, що на порушників карантинних обмежень чекають штрафи: для громадян – від 17 тисяч до 34 тисяч гривень, а для посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Нагадаємо, за минулу добу в Києві виявили 1802 хворих на коронавірус, 43 людини померли.

Школи Києва з 15 листопада залишаються на дистанційному навчанні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: