«Укрпошта» купить банк за 260 млн грн – ЗМІ

Читать на русском
Укрпошта купить банк за 260 млн грн. Мова йде про Альпарі банк. Головою наглядової ради банку є третій президент України Віктор Ющенко.
Фото з відкритих джерел.

«Укрпошта» купить банк за 260 млн грн. Як пише Liga.net мова йде про «Альпарі банк».

Видання зазначає, що Кабінет міністрів та Міністерство інфраструктури, власник «Укрпошти», погодили угоду.

Пенсіонерам пропонують робити щеплення від коронавірусу в відділеннях «Укрпошти»У Київській та Чернівецькій областях пенсонери зможуть зробити щеплення від коронавірусу в відділеннях «Укрпошти» - мобільні бригади працюватимуть в декількох населених пунктах.

«Альпарі банк» володіє мінімальним з дозволеного статутним капіталом у 200 млн грн. За ІІІ квартали 2021 року банк мав 44,6 млн грн зобов'язань, 1,3 млн податкового боргу та 8,3 млн грн збитків. Банк має лише одне відділення.

Головою наглядової ради банку є третій президент України Віктор Ющенко. Також серед членів наглядової ради – колишній міністр фінансів Сергій Терьохін. Керівник самого банку – Ігор Францкевич, ексголова «Райффайзенбанку» та «Індекс-Банку».

Нагадаємо, раніше «Укрпошта» відключила банківські термінали у відділеннях.

Також «Укрпошта» продала церкву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: