«Укрпошта» продала церкву

Читать на русском
Укрпошта продала будівлю церкви на Кіровоградщині. Храм придбала Українська православна церква Московського патріархату.

Державне підприємство «Укрпошта» продало будівлю церкви на Кіровоградщині. Про це у Facebook повідомив глава держкомпанії Ігор Смілянський.

«Продали будівлю церкви, яка роками використовувалася в Кіровоградській області як відділення Укрпошти. На відкритому аукціоні Prozorro за 237 тисяч гривень (а не за 30 срібників комусь в кишеню) знову викуплена Українською Православною Церквою і буде використовуватися за своїм прямим призначенням», - написав він.

В Україні змінюють правила доставки пенсій: як здійснюватимуть виплатиПравила доставки пенсій українцям зміняться з 1 вересня 2021 року. Детальніше розібралося Слово і діло.

За його словами, кошти направлять на поліпшення стану інфраструктури пошти.

Нагадаємо, національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» відключить банківські термінали у відділеннях. У них тепер будуть тільки термінали пошти.

Також ми писали, що в Україні з 1 вересня зміняться правила доставки пенсій. Додому їх будуть приносити тільки певним категоріям населення. Як з осені будуть здійснювати виплати, розібралося «Слово і діло».

Також ми писали, що «Укрпошта» підвищить тарифи на доставку пенсій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: