Меркель розповіла, чи буде вона далі займатися політикою

Читать на русском
Меркель додала, що в її планах хороший відпочинок. А що робити потім на пенсії, вона вирішить для себе пізніше
Ангела МеркельReuters

** анцлер Німеччини Ангела Меркель, яка вже дуже скоро остаточно покине свою посаду, розповіла про подальші плани, зокрема, про те, чи планує вона і далі займатися політикою.**

Про це Меркель розповіла в інтерв'ю Deutsche Welle.

«Питання про подальші плани: я не буду займатися політикою. Я не стану вирішувати політичні конфлікти, роблю і так вже багато років: 16 років як федеральний канцлер, із задоволенням на рівні Європейського Союзу на міжнародному рівні» - сказала вона.

Епоха правління Меркель: як канцлер вибудовувала відносини з УкраїноюАнгела Меркель була при владі 16 років. Які ініціативи висувала Меркель у контексті відносин з Україною, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Меркель додала, що для початку в її планах хороший відпочинок. А що робити потім на пенсії, вона вирішить для себе пізніше.

«А зараз ще не знаю, що буду робити далі. Спочатку відпочину і подивлюся, що спаде на думку» - резюмувала вона.

Нагадаємо, у Німеччині в неділю, 26 вересня, відбулися парламентські вибори. Вперше Ангела Меркель не стала виставляти свою кандидатуру на посаду канцлера - після 16 років на цій посаді. найбільшу фракцію в Бундестазі сформують соціал-демократи, які, за попередніми даними, отримали 25,7% голосів виборців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: