Вибори мера Харкова: суд відмовив ОПОРІ у перерахунку голосів

Читать на русском
Харківський окружний адмінсуд відмовив Опорі у повторному перерахунку голосів на дільницях у двох районах.
фото з відкритих джерел

Харківський окружний адміністративний суд відмовив ОПОРІ у задоволенні позову щодо перерахунку голосів на дільницях Новобаварського та Основ'янського районів, де було виявлено розбіжності.

Про це повідомили в офісі цивільної мережі ОПОРА у Харківській області.

Добкін йде до суду: екснардеп заявив про фальсифікації на виборах мера ХарковаЕксголова харківської ОДА та нардеп восьмого скликання Михайло Добкін вважає, що результати виборів були сфальсифіковані.

«Харківський окружний адміністративний суд відмовив координатору нашої мережі Миколі Зінченку у позовах щодо перерахунку голосів на 9 дільницях Новобаварського та одній – Основ'янського району, де виявлено розбіжності на користь Ігоря Терехова», – зазначили в офісі.

В ОПОРІ додали, що суд, який розглядав позови від учора, відмовив позивачу за формальними ознаками, посилаючись на те, що дані, які є у суду, не відрізняються, і запевнили, що оскаржуватимуть рішення суду в апеляції.

Нагадаємо, 31 жовтня відбулися вибори мера Харкова. Переможцем за один тур оголосили Ігоря Терехова.

4 листопада Харківська міська виборча комісія розглянула скарги від представників ОПОРИ щодо можливих фальсифікацій протоколів у Новобаварському та Основ'янському районах та відмовила їм у перерахунку голосів.

3 листопада координатор ОПОРИ у Харківській області Микола Зінченко повідомив, що є підозри щодо фальсифікації даних протоколів 40 виборчих дільниць у Холодногірському, Новобаварському та Основ'янському районах, та загальна розбіжність на користь Ігоря Терехова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: