Портал «Дія» призупинить усі послуги на одну ніч

Читать на русском
У ніч на неділю, 7 листопада, портал Дія призупинить усі свої послуги. Тому необхідні документи можна згенерувати завчасно.
Фото з відкритих джерел

У ніч на неділю, 7 листопада, портал «Дія» призупинить усі свої послуги. Тому необхідні документи можна згенерувати завчасно.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Послуги призупиняють, адже «Дія» переїжджає в новий та більш потужний дата-центр. У період 00:00 до 07:00 замовлення послуг та документів буде недоступне.

У відомстві наголошують на тому, щоб громадяни потурбувались та згенерували необхідні їм документи завчасно.

Щодо COVID-сертифікату, то він у застосунку буде доступний постійно, а сертифікат, згенерований на порталі, можна завантажити в телефон, додати у застосунок YourWallet або роздрукувати.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Зауважують, що команда підтримки порталу працюватиме в аеропортах по всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни.

Нагадаємо, правоохоронці у Харкові викрили 17-річного юнака, який створив імітовану веб-версію додатку «Дія», що дозволяє оформити підроблений сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або фальшиве водійське посвідчення та створив найбільший канал розповсюдження фальшивої версії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: