«Редколегія» на Skrypin.ua: нові міністри – нова політика, але це не точно

Читать на русском

У Редколегії 5 листопада ведучі разом з гостями студії обговорюватимуть головні теми тижня, що минає.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун і Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми цього тижня разом із журналістами Денисом Казанським та Романом Кульчинським, («Texty.org.ua»).

Темами сьогоднішнього ефіру стануть:

  • зміни в уряді
  • депутатські витівки.

Нагадаємо, цього тижня Верховна рада звільнила міністра оборони Андрія Тарана, голову Мінстратегпрому Олега Уруського, голову Мінекології Романа Абрамовського та віцепрем'єр-міністра – міністра економіки Олексія Любченка.

РЕДКОЛЕГІЯ: Нові міністри – нова політика. Але це не точноskrypin.ua

А сьогодні Рада призначила чотирьох міністрів: Олексія Резнікова міністром оборони, Ірину Верещук головою Мінреінтеграції, Павла Рябікіна головою Мінстратегпрому, а Юлію Свириденко міністром економіки.

Тимчасовим головою Мінекології Кабмін призначив Руслана Стрільця.

Раніше повідомлялося, що регламентний комітет Верховної ради розгляне ситуацію з поведінкою нардепа Гео Лероса, який на засіданні 4 листопада показав непристойний жест у бік президента.

4 листопада Лерос із трибуни Ради заявив, що «не боїться Зеленського та його правоохоронних органів». Сам глава держави тим часом сидів у залі Ради. Лерос наприкінці свого виступу назвав його зрадником і показав йому середній палець.

5 листопада Верховна рада підтримала усунення нардепа від «Слуги народу» Галини Третьякової від п'яти пленарних засідань парламенту.

Нагадаємо, Галина Третьякова потрапила в гучний скандал після свого висловлювання про померлого нардепа Антона Полякова. Так, у партійному чаті вона прокоментувала смерть Полякова фразою «одним ворогом менше».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: