На Прикарпатті вводять обмеження для туристів

Читать на русском
Туристам доведеться пред'явити сертифікат про COVID-вакцинацію, ПЛР-тест або довідку про перенесену хворобу.
Слово і діло

В Івано-Франківській області, яка перебуває у «червоній» зоні карантину, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні ухвалила рішення з п'ятниці посилити коронавірусні обмеження.

Нові заходи боротьби з COVID-19 стосуються курортних та рекреаційних комплексів: комісія зобов'язала їхніх керівників не приймати відпочивальників без зелених сертифікатів про вакцинацію або негативного результату тесту на інфекцію, зробленого не більше ніж за 72 години, або довідки про одужання від COVID, пише місцеве видання Kurs.

Вакцинація від COVID-19: кого і на скільки можуть оштрафувати за відмову щепитисяКого, за яких умов та на скільки можуть оштрафувати за відмову вакцинуватися від коронавірусу або за відсутність COVID-сертифіката.

Правоохоронцям доручено посилити контроль за дотриманням на території Івано-Франківської області встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, з 30 жовтня у «червоній» зоні карантину знаходяться 15 областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька, Чернігівська. Всі інші регіони знаходяться у жовтій зоні.

Хто повинен обов'язково вакцинуватися від COVID-19 і що загрожує за відсутність COVID-сертифікату в «червоній» зоні – на інфографіці «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: