У Мінрегіоні запевнили, що не підвищуватимуть тарифи на опалення

Читать на русском
У Кабміні запевнили, що тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів.

У Кабміні запевнили, що тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час робочої поїздки до Чернігівської області зазначив, що умови меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води мають виконуватися у всіх регіонах країни, повідомляє пресслужба відомства.

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

«Тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів. Це визначено меморандумом, що був укладений в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Умови цього документу мають виконуватися по всій Україні. Чернігів не є винятком. Про це, у тому числі, ми сьогодні спілкувалися з міським очільником», — наголосив Чернишов.

«Тарифи на централізоване опалення для населення в місті Чернігові не зростатимуть та залишаться на рівні попереднього опалювального сезону», — підкреслив міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, 30 вересня Кабмін, Нафтогаз та Асоціація міст України підписали Меморандум про взаєморозуміння. Документ має врегулювати проблемні питання у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Раніше президент пообіцяв, що тарифи на газ та тепло не зростуть до кінця опалювального сезону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: