Президент пообіцяв, що тарифи на газ і тепло не зростуть до кінця опалювального сезону

Читать на русском
Президент пообіцяв, що тарифи на газ і тепло не зростуть до кінця опалювального сезону. Влада підписала меморандум.
Фото з відкритих джерел.

Кабінет Міністрів, НАК «Нафтогаз України», Асоціація міст України та Конгрес місцевих і регіональних влад підпишуть меморандум, який дасть змогу не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону.

Про це розповів президент Володимир Зеленський під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, повідомляє «Укрінформ».

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

Він запевнив, що підняття цін не буде «попри будь-які ринкові зміни, коливання, тиск інших держав».

Також Зеленський заявив, що очікує «на появу аналогічного меморандуму - і ми вже почали працювати з місцевою владою, - я б хотів, щоб ми мали меморандум не на один, а на три наступні роки, щоб не було сюрпризів для громадян України».

Глава держави додав, що цьогоріч підготовка до опалювального сезону є особливим викликом, зважаючи на зростання цін на газ у світі.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів провів засідання щодо тарифів.

Також ми писали, що борги українців за комунальні послуги зросли в півтора рази.

Тим часом місцева влада у багатьох регіонах України почали заявляти про загрозу зриву старту опалювального сезону. Проблеми з підготовкою виникли в містах майже половини областей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: