Бізнесменів хочуть заохочувати за дотримання карантинних норм

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський запропонував Кабміну розробити програму підтримки бізнесу, який дотримується карантинних обмежень.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент Володимир Зеленський запропонував Кабміну розробити програму підтримки бізнесу, який дотримується карантинних обмежень.

Про це йшлося на селекторній нараді з питань протидії пандемії COVID-19, повідомляє пресслужба ОПУ у середу, 3 листопада.

Україна у «червоній» зоні: чи будуть ефективними нові карантинні обмеженняНові карантинні обмеження вже називають локдаун для невакцинованих. Схоже, що головна їхня мета – пришвидшити темпи щеплення. Чи спрацює подібна стратегія – аналізував політолог Олександр Радчук.

Зокрема, ці програми мають передбачати пільги з оренди приміщень, кредитування та оплати комунальних послуг.

Йдеться про тих представників малого та середнього бізнесу, які дотримуються всіх санітарно-епідемічних норм, запроваджених урядом.

Зазначимо, напередодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що уряд опрацьовує кілька напрямків допомоги бізнесменам із «червоних» зон. Ця допомога не буде пов'язана із прямою виплатою коштів.

Нагадаємо, зараз у «червоній» зоні карантину знаходяться 15 областей України. За нормами МОЗ, заклади громадського харчування, ТРЦ, спортзали можуть працювати лише за умови вакцинації працівників та пускати тільки щеплених відвідувачів.

У МОЗ анонсували, що ще три області України наразі на межі «червоної» зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: