Рубан сказав, коли школи в Києві повернуться до роботи

Читать на русском
Карантин у Києві,  школи перевели на дистанційку. Очільник Держспоживслужби Рубан розповів, коли школи повернуться до навчання.
Фото з відкритих джерел.

У Києві всі школи перевели на дистанційку. Очільник Держспоживслужби Олег Рубан розповів, коли школи повернуться до навчання.

За його словами, на сьогодні рушійною силою захворюваності є діти і підлітки.

Осінні канікули через COVID-19 у школах можуть продовжити до місяцяНині дуже багато класів закривається на карантин через випадок захворювання учня або вчителя.

«З метою зниження зростання захворюваності саме обмеження спілкування даного колективу дітей з дорослими, а це майже 30% - понад 900 тисяч осіб (учні та педагоги) - дозволить знизити поширення епідемії в Києві. Тому на цьому тижні будемо спостерігати за показниками, а далі вже будуть приймати рішення про можливий перехід на звичайне очне навчання», - сказав Рубан в ефірі «Україна 24».

Рішення по школах буде прийматися міською комісією ТЕБ і НС.

Нагадаємо, у понеділок, 1 листопада, Київ офіційно перейшов до «червоної» зони адаптивного карантину. Проїзд у громадському транспорті та відвідування ТРЦ дозволено за наявності ПЛР-тесту або COVID-сертифікату. А школи перевели на дистанційку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: