У Києві відкриють новий пункт вакцинації: де він буде розташований

Читать на русском
У новому пункті вакцинації будуть безкоштовно прищеплювати всіх бажаючих. Там же чергуватимуть мобільні медичні бригади. Пункт працюватиме всього два дні
НСК «Олімпійський»Відкрите джерело

У Києві на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» відкриють пункт вакцинації від коронавірусу. Він працюватиме два дні - 31 жовтня та 1 листопада.

Про це повідомляється на сайті футбольного клубу «Динамо».

Вакцинація від COVID-19: кого і на скільки можуть оштрафувати за відмову щепитисяКого, за яких умов та на скільки можуть оштрафувати за відмову вакцинуватися від коронавірусу або за відсутність COVID-сертифіката.

У новому пункті вакцинації будуть безкоштовно прищеплювати всіх бажаючих. 31 жовтня пункт вакцинації працюватиме з 10.00 до 17.00, 1 листопада – з 11.00 до 19.00. Всі вакцини сертифіковані, їхні справжність, якість та умови зберігання гарантує Міністерство охорони здоров'я. У самому пункті чергуватимуть мобільні медичні бригади.

Нагадаємо, за 28 жовтня, в Україні 289 241 осіб були вакциновані проти COVID-19. Одну дозу отримали 214 103 особи, повністю імунізовані – 75 138 осіб. Всього з початку кампанії з вакцинації від COVID-19 зробили понад 17 млн щеплень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: