Через обстріл Трьохізбенки знеструмлено 235 осель

Читать на русском
У Трьохізбенці на Луганщині внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ пошкоджено п’ять житлових будинків, 235 осель знеструмлені.
Штаб ООС(архів).

У Трьохізбенці на Луганщині внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ пошкоджено п’ять житлових будинків, 235 осель знеструмлені.

За словами голови обласної державної адміністрації Сергія Гайдая, це вже другий ворожий обстріл мирного населення Трьохізбенки за останні два місяці.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

«Наслідки роботи забороненої артилерії російсько-окупаційних військ – пошкодження п’яти будинків. Крім того, зафіксоване попадання в лінію електромережі, через що декілька вулиць залишилися без світла», - цитує його пресслужба Луганської ОДА.

Постраждалим надається вся необхідна допомога.

Нагадаємо, у середу, 27 жовтня, російсько-окупаційні війська обстріляли Трьохізбенку.

Внаслідок обстрілу виникали пожежі, однак їх швидко було ліквідовано підрозділом ДСНС. Також пошкоджено лінію електропередач.

Минулого разу населений пункт обстріляли у вересні. Тоді у бік будинків мешканців було випущено 30 снарядів, 5 з них влучили у п’ятиповерхівку, від інших постраждали сусідні двоповерхівка та приватні будинки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: