Резніков замінить Кравчука на засіданнях ТКГ, поки глава делегації на лікарняному

Читать на русском
Поки Кравчук перебуває на лікарняному після операції, Резніков замінить його на чолі української делегації на переговорах по Донбасу
Олексій РезніковFacebook

Українську делегацію в Тристоронній контактній групі може тимчасово очолити віцепрем'єр-міністр - міністр реінтеграції Олексій Резніков, оскільки глава делегації Леонід Кравчук знаходиться на лікарняному після операції на серці.

Про це заявив сам Резніков в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Очолює українську делегацію в ТКГ Леонід Кравчук. І сьогодні поки він знаходиться на лікарняному, я не буду розкривати питання медичного та приватного характеру. Завершиться його лікарняний - і він продовжить, я сподіваюся, абсолютно точно так само управляти українською делегацією. Якщо раптом він не буде мати можливість взяти участь у засіданні, я як перший заступник глави української делегації представлятиму Україну під час тих засідань», - заявив Резніков.

Нагадаємо, що перший президент України, глава української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук переніс планову операцію на серці. На сьогодні він знаходиться в реанімації після операції та підключений до апарату ШВЛ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: