Війна на Донбасі: бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових

Читать на русском
Бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових у зоні ООС на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Штаб ООС(архів).

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати режим припинення вогню та обстрілювати позиції Збройних Сил України, інформує штаб ООС.

Прямий напад російських військ на Україну стане кінцем для Росії – АрестовичНа думку Арестовича, Росія блефує і погрожує нападом, щоб змусити Україну робити те, що потрібно Кремлю

У бік Кам’янки ворожі збройні формування відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Неподалік Світлодарська найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

У напрямку Травневого окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Новоселівки Другої позиції наших воїнів ворог обстріляв з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, змусивши його припинити вогневу активність.

Станом на 7 годину ранку, 25 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, що у Путіна заявили, що можливий вступ України до НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки.

Натомість, спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович вважає, що у Кремлі розуміють, що будь-яке пряме військове вторгнення в Україну стане кінцем для російської армії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: