Мальта закрила в'їзд для українських туристів

Читать на русском
Мальта закрила в'їзд для туристів з України. Які тепер нові правила для оформлення документів.
horosho-tam.ru

Мальта закрила в'їзд для туристів з України.

«Подорожі заборонено. Для в'їзду в країну необхідно отримати спеціальний дозвіл, який видається при виняткових обставин», - йдеться в повідомленні на сайті українського МЗС.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Вказується, що відтепер дозволено в'їзд на Мальту тільки громадян України, які мають дійсні документи Maltese ID або Residence card і мають постійну резиденцію на Мальті і мають дійсний визнаний сертифікат вакцинації або вік до 12 років і можуть просити перебувати на карантині в альтернативному місці, за умови , що виконають певні критерії.

Зокрема, за місцем проходження карантину буде проживати не більше 4 додаткових осіб (крім тих, хто буде проходити карантин); особи, яким виповнилося 12 років, які будуть проживати за тією ж адресою, що і особи, які повертаються з країн темно-червоної зони, будуть повністю вакциновані.

Нагадаємо, Німеччина посилює правила в’їзду для українських туристів.

Також ми писали, Туреччина скасувала обов'язкові ПЛР-тести для частини туристів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: