Грузинська поліція затримала ще одну людину в справі Саакашвілі

Читать на русском
У Грузії правоохоронці затримали 32-річну людину в справі Міхеїла Саакашвілі, яку звинувачують в приховуванні тяжкого злочину.
Reuters

У Грузії правоохоронці затримали 32-річну людину в справі Міхеїла Саакашвілі, яку звинувачують в приховуванні тяжкого злочину.

Про це повідомляє пресцентр грузинського МВС.

Відомо, що поліція затримала ще одну людину за приховування справи Михайла Саакашвілі в рамках розслідування незаконного перетину державного кордону екс-президентом Грузії. У відомстві вказують, що за цим же звинуваченням правоохоронці вже затримали трьох осіб.

Пан або пропав: навіщо Саакашвілі повернувся в ГрузіюПовернувшись до Грузії, Міхеїл Саакашвілі прогнозовано потрапив до в’язниці. Водночас, чи не є такий крок заздалегідь виграшною ланкою у передвиборчій стратегії політика – аналізував політолог Олександр Радчук.

Наразі слідство ведеться за частиною другою статті 375 Кримінального кодексу Грузії, яка передбачає беззастережне висвітлення тяжкого злочину. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що напередодні виборів Саакашвілі, вперше за 8 років, повернувся до Грузії та потрапив за ґрати. Поліція оприлюднила відео із затриманим Саакашвілі. Він оголосив себе політичним в’язнем і почав голодування.

Після цього, МЗС України викликало посла Грузії через затримання Саакашвілі. Пізніше, у МЗС Грузії відреагували на позицію України щодо затримання третього президента Михайла Саакашвілі.

Також стало відомо, що Саакашвілі потрапив на територію країни на вантажівці з молочною продукцією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: