Майже сотня будинків у столиці залишилися без газу через аварію

Читать на русском
Аварія в заповіднику Софія Київська - 93 будинки відключили від газу.  Роботи з ліквідації можуть зайняти кілька днів.
Фото з відкритих джерел.

У Києві терміново було припинене газопостачання 93 багатоквартирних будинків через аварію на території національного заповідника «Софія Київська».

«19 жовтня під час проведення планових робіт з відрізки розподільного газопроводу на території національного заповідника «Софія Київська» сталося аварійне відключення шафового газорегуляторного пункту, що призвело до зниження тиску газу в мережі», - йдеться в повідомленні пресцентру «Київгазу».

Старт опалювального сезону: що обіцяли політики в різні роки та чи вдавалося їм виконувати обіцянеЯкі обіцянки давали чиновники стосовно тарифів на газ, електроенергію та воду, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Для запобігання аварійної ситуації газопостачання було призупинене до 93 багатоквартирних будинків Шевченківського району.

Наразі «Київгаз» ліквідовує аварійну ситуацію для відновлення постачання газу в оселі споживачів. Роботи з ліквідації можуть зайняти кілька днів.

Раніше ми писали, що у Києві назвали точну дату, коли почнуть подавати опалення в житлові будинки. Поки що тепло отримали лише школи, дитсадки і лікарні.

Як відомо, Кабміні запевнили, що місцева влада не підвищуватиме тарифів на тепло і гарячу воду в цьому опалювальному сезоні порівняно з попереднім. Які ще обіцянки давали політики стосовно тарифів та які з них не вдалося виконати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: