Депутати брешуть: відомий лікар звернувся до українців з приводу вакцинації

Читать на русском
Комаровський звернувся до українців щодо вакцинації від COVID-19. У відеозверненні він розповів, що ковідні лікарні переповнені.
Фото скрін.

Лікар Євген Комаровський звернувся до українців щодо вакцинації від COVID-19. У відеозверненні він розповів, що ковідні лікарні переповнені.

«Красива осінь, звісно, друзі, але, по ходу, для багатьох це остання осінь цього року, а також у житті ... Вибачте за емоції ... Те, що лікарні забиті, це м'яко сказано. Якщо хтось із депутатів говорить, що місця в лікарнях ще є, він бреше», - каже лікар у відео на свої сторінці в Facebook.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 20 жовтняВ Україні з початку кампанії з вакцинації від COVID-19 зробили понад 14 млн щеплень. Відсоток вакцинованих в країні та областях обраховується за першою дозою.

За його словами, забиті вщерть і судово-медичні морги, куди везуть померлих від коронавірусної інфекції вдома.

Лікар закликав говорити людям правду про ситуацію з коронавірусом в країні та заявив, що президент Володимир Зеленський нібито видалив свій пост в соцмережі після того, як був «атакований» в коментарях противниками вакцинації.

Раніше у МОЗ підтвердили, що з 27 488 людей, яких шпиталізували з коронавірусною хворобою в Україні з 11 по 17 жовтня 2021 року, 94,2% не отримали жодної дози антиковідної вакцини.

Також львівські лікарі опублікували звернення щодо вакцинації, де розповіли, що серед пацієнтів у реанімації — жодного вакцинованого, немає вакцинованих і серед пацієнтів у COVID-стаціонарі.

Нагадаємо, «Слово і діло» щодня відстежує динаміку вакцинації в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: