Лікарні переповнені: у Львові медики показали, як лікують хворих на коронавірус

Читать на русском
Львівські медики показали, як лікують хворих на коронавірус. Серед пацієнтів всі без щеплення від COVID. Лікарі бояться ковідного колапсу.
Фото скрін.

Львівські медики показали, як лікують хворих на коронавірус. Серед пацієнтів Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста жодна людина не має щеплення.

Відеозвернення лікарів опублікував аналітик Євген Істребін.

«У клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова 50 критичних пацієнтів у COVID-реанімації. Такого ще нiколи не було... Серед пацієнтів у реанімації — жодного вакцинованого! Немає вакцинованих і серед чотирьох сотень пацієнтів у COVID-стаціонарі», - розповіла завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Наталія Матолінець.

Лікарка навела приклад 40-річної жінки, яка лежить у відділенні:

«Наші лікарі витягують її (жінку - ред.) з того світу. Вдома у них — ще троє з коронавірусом. Її найменшій дитині ‒ усього рік (загалом у родини 3 дитини - ред.). Чи вдасться врятувати маму ‒ ми не знаємо. Але абсолютно очевидно: цей бій був би значно легшим, будь вона щепленою. Люди, одумайтеся».

У МОЗ також підтвердили, що з 27 488 людей, яких шпиталізували з коронавірусною хворобою в Україні з 11 по 17 жовтня 2021 року, 94,2% не отримали жодної дози антиковідної вакцини.

Нагадаємо, Львівщина вже другий день поспіль перевищує показники шпиталізації хворих на коронавірус та завантаженості ліжок з киснем.

«Слово і діло» щодня відстежує динаміку вакцинації в Україні. Вже зробили понад 14 млн щеплень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: