Ляшко доручив прискорити темпи вакцинації від коронавірусу

Читать на русском
Глава МОЗ розпорядився збільшити темпи вакцинації вдвічі - з 700-750 тисяч на тиждень до 1,5 мільйона.
Віктор ЛяшкоФото Слово і діло

Глава МОЗ Віктор Ляшко розпорядився збільшити темпи вакцинації вдвічі - з нинішніх 700-750 тисяч в тиждень до 1,5 мільйона.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ у вівторок, 19 жовтня.

Про ревакцинацію від коронавірусу говорити ще зарано – ЛяшкоГоворити про ревакцинації від коронавірусу зарано, вважають в МОЗ. Поки що в світі недостатньо багато людей отримали повний комплекс щеплення.

Згідно з дорученням міністра, для регіонів встановлені цільові показники щодо охоплення вакцинацією від COVID на рівні 1,5 млн щеплень на тиждень.

«Кожна область відповідно до своїх можливостей отримала певну кількість щеплень, яку цілком може виконати. Всі поставлені цілі реальні, затверджені і окремі регіони, наприклад, Полтавська та Херсонська області вже довели здатність досягти поставлених урядом рівнів охоплення вакцинацією», - зазначив Ляшко.

Міністр додав, що головне завдання для місцевої влади - збільшити кількість центрів вакцинації.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні було встановлено новий рекорд за кількістю зроблених щеплень - понад 193 тисяч. Зокрема, темпи вакцинації вдвічі зросли в областях «червоної» зони: Херсонській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій і Одеській.

Раніше повідомлялося, що з 21 жовтня будуть діяти нові правила міжобласних перевезень. Однак вони не поширюються на вакцинованих громадян.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: