У Кабміні озвучили переваги договору про «відкрите небо»

Читать на русском
Стефанишина також зазначила, що угода з ЄС про «відкрите небо» - це велика відповідальність і на ринок найближчим часом зайдуть великі європейські авіакомпанії.

Угода про «відкрите небо» між Україною і Євросоюзом фактично скасує поняття внутрішні та міжнародні рейси. Договір планується реалізувати в найкоротші терміни.

Про це повідомляє розповіла в інтерв'ю віце-прем'єр-міністр Ольга Стефанишина.

«Коли прем'єр (Денис Шмигаль - ред.) підписував цю угоду, я зловила себе на думці, що не буде тепер внутрішніх і міжнародних рейсів. Будуть просто рейси», - сказала вона.

«Відкрите небо» з ЄС: як Україна рухалась до підписання угодиУкраїна та ЄС підписали угоду про спільний авіапростір. Як Україна рухалась до підписання угоди про відкрите небо, читайте на Слово і діло.

Стефанишина також зазначила, що угода з ЄС про «відкрите небо» - це велика відповідальність і на ринок найближчим часом зайдуть великі європейські авіакомпанії.

«Це дійсно сигнал для всієї світової авіаційної галузі, що з'явився величезний ринок, де можна працювати. Тому на нас тут велика відповідальність, як у уряду, швидко виконати всі параметри, що стосуються безпеки польотів», - підкреслила вона.

Віце-прем'єр додала, що уряд планує реалізувати угоду в найкоротші терміни. Оскільки, за її словами, є дуже короткий період, щоб не розчарувати міжнародних авіаперевізників, які хочуть зайти на ринок України.

Раніше повідомлялося про те, що Україна і Європейський союз підписали угоду про єдиний авіаційний простір.

Нагадаємо, наші аналітики зібрали всі про обіцянку Зеленського «підписати угоду про «відкрите небо» з Європейським Союзом».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: