Міноборони виділило на ЗСУ 3,7 мільярда гривень

Читать на русском
Міністерство оборони України у період 11 та 12 жовтня 2021 року профінансувало військові частини та установи Збройних Сил України на загальну суму майже 3,7 млрд гривень.
www.mil.gov.ua

Міністерство оборони України у період 11 та 12 жовтня 2021 року профінансувало військові частини та установи Збройних Сил України на загальну суму майже 3,7 млрд гривень.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Кошти направлять для погашення заборгованості з одноразових додаткових видів грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил, виплати винагород та заохочення особового складу.

«З цієї суми для виплати грошової допомоги на оздоровлення виділено 1 млрд 810 мільйонів гривень. Водночас майже 247 мільйонів гривень спрямовано на виплату винагороди за підписання першого контракту та інших одноразових виплат» – йдеться в повідомленні.

Коли гроші вирішують усе: скільки отримає армія у 2022 роціАле грошей для того, щоб закрити борги, що накопичилися перед військовослужбовцями, може не вистачити.

Також відомо, що для матеріальної допомоги на розв'язання соціально-побутових питань військовослужбовців переказано майже 50 мільйонів гривень, 195 мільйонів гривень на виплату компенсації за піднайом житла, ще понад 82 мільйони гривень призначені для розрахунків зі звільненими з військової служби.

Для виплати винагороди за участь в ООС за вересень 2021 року виділено понад 725 мільйонів гривень. А до Дня Захисників та захисниць України військовим виділили понад 641 мільйон гривень.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розпорядився виплатити в повному обсязі грошове забезпечення військовим ЗСУ і премію з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: