В Одесі встановили блокпости для перевірки COVID-сертифікатів

Читать на русском
В Одесі з'явилися перші COVID-пости, на яких правоохоронці перевірятимуть у пасажирів сертифікати про вакцинацію.
Инсайдер

В Одесі з'явилися перші COVID-пости, на яких правоохоронці перевірятимуть у пасажирів сертифікати про вакцинацію.

Як пише Інсайдер, у разі відсутності сертифіката або відомостей про перенесення коронавірусу пасажиром, перевізник заплатить штраф в розмірі 17 тисяч гривень.

Які правила пасажирських перевезень діятимуть під час карантинуКабмін встановив нові правила перевезення пасажирів між областями. Які обмеження діятимуть під час карантину, читайте у матеріалі Слово і діло.

Як відомо, уряд ввів нові правила пасажирських перевезень з 21 жовтня. Вони поширюються на «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони.

За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, це «вимушений крок для стримування поширення коронавірусної хвороби... Наявність як у водіїв, так і у пасажирів документів, що підтверджують їхню COVID-безпеку, є необхідною умовою для регулярних та нерегулярних перевезень в будь-якому виді транспорту».

Про всі деталі нових правил для перевізників та пасажирів - читайте у нашому спецматеріалі з інфографікою на сайті та в телеграм-каналі.

Нагадаємо, 15 областей України у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки – через високий рівень шпиталізацій, завантаженість ліжок з киснем і підвищений коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: