У Каліфорнії літак впав на житловий район: є жертви та постраждалі

Читать на русском
У США невеликий літак впав на житловий район. Згоріли будинки й вантажівка. Є жертви та постраждалі.
San Diego Union-Tribune/ZUMA Press via Newscom

У Каліфорнії, США, невеликий літак впав на житловий район. Згоріли будинки й вантажівка. Є жертви та постраждалі.

Як інформує Daily Mail, двухкомфортный літак Cessna C340 вдарився об задню частину будинку. Також він зачепив вантажівку компанії UPS і пожежний гідрант, через аварію згоріли кілька будівель і автомобілів.

Як перевіряють технічний стан літаків, і хто за це відповідає?Слово і Діло вирішило дізнатися, хто відповідає за технічний стан літака, чи може пасажир дізнатися, чи були пройдені перевірки та як вік судна впливає на його технічний стан.

Такоє ЗМІ пишуть, що загинули як мінімум дві людини, ще двох постраждалих з опіками доставили в лікарні. Серед загиблих - водій вантажівки UPS і ще одна людина.

Місцева влада також повідомила, що пожежники впоралися з пожежами, які виникли через аварію. Поки невідомо, скільки людей було всередині літака.

Нагадаємо, у Франції впав легкомоторний літак. Він з двома пасажирами вилетів з аеродрому і через деякий час впав у поле.

Також в Івано-Франківській області легкомоторний спортивний літак упав на приватний житловий будинок. 4 людини, які перебували у літаку, загинули.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: