Окупанти двічі обстріляли українські позиції на Донбасі

Читать на русском
Впродовж цієї доби, 10 жовтня, російські бойовики двічі порушили режим тиші на Донбасі.  Окупанти продовжують використовувати заборонену зброю.
Оперативне командування Захід

Впродовж цієї доби, 10 жовтня, російські бойовики двічі порушили режим тиші на Донбасі. Окупанти продовжують використовувати заборонену зброю.

Про це повідомляють у штабі Операції об'єднаних сил.

«Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку цієї доби виявлено 2 порушення з боку російсько-окупаційних військ, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться в повідомленні.

Вересень на Донбасі: скільки обстрілів зафіксували на місяцьСитуація на Донбасі загострилася. Протягом вересня зафіксували 227 обстрілів у зоні ООС, 6 загиблих.

Відомо, що окупанти відкривали вогонь поблизу Мирного. Там ворожі збройні формування вели використали міномети калібру 82 мм та протитанковий ракетний комплекс. Крім того, на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії розмежування.

Втрат серед українських військовослужбовців немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, за минулу добу, 9 жовтня, бойовики на Донбасі 6 разів порушували режим припинення вогню, втрат серед бійців ЗСУ немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: