Зведення штабу ООС: 4 обстріли, втрат серед бійців ЗСУ немає

Читать на русском
На Донбасі проросійські бойовики за минулу добу чотири рази порушили тишу. Також вони використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

На Донбасі проросійські бойовики за минулу добу чотири рази порушили тишу. Також вони використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

У напрямку Лебединського противник вів вогонь з станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, окупанти обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм.

Як боротимуться із російською паспортизацією мешканців ОРДЛОРосія готується до нового етапу паспортизації українців в ОРДЛО. Тим часом нардепи реєструють законопроєкт з метою протидіяти цьому процесу. Наскільки дієвими є такі ініціативи і як може протидіяти Україна – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Біля Новолуганського ворог двічі здійснив обстріл, використовуючи ручні протитанкові і підствольні гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил немає.

ЗСУ вели активну оборону та давали належну відповідь супротивнику, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Станом на 7 годину ранку, 4 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення ООС по відсічі і стримуванню збройної агресії РФ.

Раніше Арестович розповів, чому окупанти відмовляються від гуманітарної допомоги України для ОРДЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: