На Донбасі окупанти поранили українського військового

Читать на русском
Від початку доби 2 жовтня окупанти 4 рази порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби 2 жовтня окупанти 4 рази порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляють у штабі Операції об’єднаних сил.

«Збройні формування РФ продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку цієї доби російсько-окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню, 2 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться в повідомленні.

Біля Новозванівки окупанти здійснили прицільний обстріл українських позицій з мінометів калібру 120 мм, артилерії калібру 122 мм та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Мар’янки російські найманці застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм. Тоді як бік Станиці Луганської окупанти відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

Вересень на Донбасі: скільки обстрілів зафіксували на місяцьСитуація на Донбасі загострилася. Протягом вересня зафіксували 227 обстрілів у зоні ООС, 6 загиблих.

Також повідомляють, що на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотника, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії розмежування.

Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкове поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Медики зазначають, що його стан середньої важкості.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі зафіксовано 14 обстрілів, двоє військових ЗСУ отримали вогнепальні поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: