Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні сьогодні

Читать на русском
Сьогодні, 3 жовтня по всій території України буде суха та сонячна погода. Температура повітря подекуди сягатиме 20 градусів тепла.
pixabay.com

Сьогодні, 3 жовтня по всій території України буде суха та сонячна погода. Температура повітря подекуди сягатиме 20 градусів тепла.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики розповідають, що сьогодні на всій території України очікують мінливу хмарність. Вітер південно-східний (у південних та східних областях - північно-східний), 5-10 м/с.

Також неділя мине без опадів, а подекуди стовпчики термометрів показуватимуть до +20 градусів. Зокрема, у західних областях стовпчики термометра вдень покажуть +15+19 градусів, вночі ж впадуть до +3+8. На півночі країни до +12+16 градусів, а вночі +3+5. У східних областях температура повітря вдень сягатиме +12+15, а вночі знизиться до +3+5.

На півдні країни день максимальна температура буде +18 градусів, вночі температура коливатиметься в межах +3+9. У центральних областях стовпчики термометра вдень покажуть +13+17, а вночі опустяться до +3+5.

В столиці очікується сонячна погода, на термометрах вдень +14+16 градусів, а вночі до +3+5.

Нагадаємо, вночі, крім більшості західних областей та узбережжя морів, очікують заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі 0-5° (І рівень небезпечності, жовтий), у східних областях заморозки у повітрі 0-5° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: