В Одеській області перекинувся трактор, загинула дитина

Читать на русском
В селі Петрове Одеського району перекинувся трактор з дітьми. Внаслідок аварії загинув 9-річний хлопчик.
od.npu.gov.ua

В селі Петрове Одеського району перекинувся трактор з дітьми. Внаслідок аварії загинув 9-річний хлопчик.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

«Сьогодні в селі Петрове Одеського району перевернувся трактор з причепом, у якому знаходилися п’ятеро хлопчиків віком від 9-ти до 15-ти років. Одна дитина померла від отриманих травм в кареті швидкої допомоги, інші не постраждали», – розповідають правоохоронці.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Вдалось встановити, що водій трактора, рухаючись вздовж схилу, не впорався з керуванням і з’їхав з узбіччя. Після ДТП він втік, наразі поліцейські встановлюють місце знаходження чоловіка.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, на швидкісній дорозі S17 між польськими Любліном і Варшавою вантажівка збила на смерть 23-річного українця, який малював дорожню розмітку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: