В Полтавській області автомобіль злетів у річку, є загиблі

Читать на русском
На Полтавщині у Миргородському районі витягнули потонулий автомобіль з тілами трьох чоловіків. Поліція розпочала досудове розслідування.
mvs.gov.ua

На Полтавщині у Миргородському районі витягнули потонулий автомобіль з тілами трьох чоловіків. Поліція розпочала досудове розслідування.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

«Автомобіль LADA Priora з тілами людей, що потонув ввечері 25 вересня в річці Псел, біля Гідроелектростанції Великосорочинської тергромади Миргородського району, витягнули сьогодні близько 12-ї. До пошукових робіт були залучені водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій», – йдеться в повідомленні.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Зазначають, що про трагедію поліцію проінформували у суботу, 25 вересня, близько 17:30. За попередніми даними, легковик, в якому перебували четверо чоловіків, з’їхав до річки з пригорка. Під час руху автомобіля один із пасажирів, 49-річний місцевий житель, встиг вистрибнути назовні, інші – залишилися в салоні.

Нагадаємо, 30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі. Правоохоронці встановили, що водій втратив контроль над автомобілем, з'їхав з дороги і перевернувся. За попередніми даними, українець бути непристебнутий пасками безпеки, або їхав занадто швидко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: