У поліції розповіли подробиці поранення водія голови Держархівслужби

Читать на русском

З квартири підозрюваного вилучили гвинтівку та набої до неї, які направили на відповідну експертизу. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

У Києві сьогодні чоловік вирішив «постріляти по пташках» зі свого балкону, в результаті чого був поранений перехожий.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції 1 жовтня.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

Постраждалим виявився водій голови Державної архівної служби Анатолій Хромов, розповів РБК-Україна джерело в правоохоронних органах.

Поліція отримала повідомлення про поранення людини в результаті пострілу з вулиці Преображенської в Києві. Постраждалого доставили до лікарні, а на місце виїхали оперативники.

Правоохоронці не менше ніж за годину встановили причетного до пригоди. Ним виявився чоловік 1989 року народження. Він пояснив поліцейським, що нібито вирішив «постріляти із пневматичної рушниці по пташкам» з балкона, але випадково потрапив у перехожого.

З квартири підозрюваного вилучили гвинтівку та набої до неї, які направили на відповідну експертизу. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі. Зараз йому готують підозра, щоб потім обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, сьогодні в столиці поранили водія голови Державної архівної служби Анатолія Хромова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: