СБУ ліквідувала схеми розкрадання бюджетних коштів на будівництві доріг

Читать на русском
Співробітники СБУ ліквідували схеми розкрадання бюджетних коштів, які були виділені на ремонт доріг у Херсонській та Черкаській областях.

Співробітники СБУ ліквідували схеми розкрадання бюджетних коштів, які були виділені на ремонт доріг у Херсонській та Черкаській областях.

Зловмисники завдали державі збитків у розмірі понад 3 млн гривень, повідомляється на сайті відомства в четвер, 30 вересня.

У створенні корупційної схеми підозрюють керівників двох комерційних структур. Підрядники уклали із представниками кількох місцевих органів влади договори на ремонт доріг, але виконали відповідні роботи не в повному обсязі та з порушенням норм.

«Отриману «різницю» вивели в тінь. Для цього учасники угод вносили недостовірні відомості до звітної документації», - йдеться в повідомленні.

Керівникам підрядних структур повідомили про підозру за статтями про розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, службове підроблення (ч.5 ст.191, ст.366 КК України). Зараз правоохоронці працюють над залученням до відповідальності інших осіб, причетних до схеми.

Раніше чиновника УЗ викрили на мільйонних зловживаннях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: