«Право на владу»: як влаштована пропагандистська машина РФ та що може протиставити Україна армії кремлівських брехунів

Читать на русском
В Україні восьмий рік поспіль триває гібридна війна, головною зброєю якої стала дезінформація та маніпуляції свідомістю. Чи досі на окупованому Донбасі і в Криму вірять, що Росія їх захищає?

В Україні восьмий рік поспіль триває гібридна війна, головною зброєю якої стала дезінформація та маніпуляції свідомістю. Чи досі на окупованому Донбасі і в Криму вірять, що Росія їх захищає? Як влаштована російська пропагандистська машина? Про це йтиме мова цього четверга у новому сезоні суспільно-політичного проєкту «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Крім того, гості студії міркуватимуть про те, чому в епоху інформаційної відкритості люди продовжують вірити нісенітницям? Які технології неочевидного впливу на масову свідомість використовує ворог? Як українцям захистити себе від навали інформаційного бруду? Та що Україна може протиставити армії кремлівських брехунів?

У розмові візьмуть участь: радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, заступник міністра оборони Ганна Маляр, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль, народний депутат, ОПЗЖ Нестор Шуфрич, гендиректор інформагентства Інтерфакс-Україна Олександр Мартиненко, головний редактор інтернет-порталу РБК-Україна Сергій Щербина, представник Донецька у ТКГ Денис Казанський, футуролог Ігор Новіков, політтехнолог, продюсер Володимир Петров, експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен, політичний експерт Валентин Гладких, журналіст Роман Цимбалюк, журналіст Роман Цимбалюк та інші.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, 28 вересня генеральний консул Німеччини в Донецьку Таня Байєр відвідала зону проведення ООС.

Також в ОПУ повідомили про те, що Зеленський не обговорював питання розміщення миротворців ООН на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: