На Донбасі загинув український військовий, ще один отримав поранення

Читать на русском
Від початку цієї доби, 26 вересня, російсько-окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, здійснивши прицільні обстріли.
MinistryofDefence.UA

Від початку цієї доби, 26 вересня, російсько-окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, здійснивши прицільні обстріли.

Про це повідомляють у штабі Операції об'єднаних сил.

Зокрема, в напрямку Лебединського бойовики стріляли зі станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Мар’їнки окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. В районі населеного пункту Нью-Йорк ворог обстрілював українські позиції з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

«Наші військовослужбовці відкрили адекватний вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність. Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям», – зазначають у штабі.

Також відомо, що один захисник дістав вогнепальне осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я – середньої важкості.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 вересня, російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: