На Донбасі окупанти поранили українського військового

Читать на русском
Від початку доби, 25 вересня, російсько-окупаційні війська на Донбасі 2 рази порушили режим припинення вогню.
оперативне командування Захід

Від початку доби, 25 вересня, російсько-окупаційні війська на Донбасі 2 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі Операції об'єднаних сил.

«Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Від початку доби російсько-окупаційні війська 2 рази порушили режим припинення вогню, з них 1 раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться в повідомленні.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Зокрема, в напрямку Верхньоторецького противник вів вогонь із заборонених мінометів калібру 120 мм та артилерійських систем калібру 122 мм. Поблизу Мар’їнки окупанти здійснили прицільний обстріл українських позицій із стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до лікарні. Стан його – задовільний.

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу, 24 вересня, бойовики 14 разів порушили режим тиші. Втрат серед українських військових не було.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: