Зведення ООС: два ворожих обстріли, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі сьогодні бойовики двічі порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів поранених або загиблих в рядах ЗСУ немає.
фото ООС

На Донбасі сьогодні бойовики двічі порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів поранених або загиблих у лавах ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил ввечері у понеділок, 27 вересня.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Так, ворожі обстріли були зафіксовані в напрямку населених пунктів Попасна і Новолуганське. Російсько-окупаційні війська вчинили прицільні обстріли з ручних протитанкових гранатометів.

«Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію і вирішувати завдання по відображенню і стримування збройної агресії Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Втрат в рядах ЗСУ немає.

Нагадаємо, добою раніше бойовики шість разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі. В результаті підриву на вибухівці один український військовий загинув, ще один поранений.

Також повідомлялося, що на окупованому Донбасі через коронавірус закрили школи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: