Через карстовий провал УЗ змінила графік та маршрут декількох поїздів

Читать на русском
Укрзалізниця внесла зміни до графіку та маршруту поїздів через карстовий провал на залізничній ділянці Новоселиця-Мамалига.
Фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» внесла зміни до графіку та маршруту поїздів через карстовий провал на залізничній ділянці Новоселиця-Мамалига.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначають, що ситуація на пошкодженій ділянці залишається складною та потребує комплексного рішення. Тому декілька потягів змінили графік та розклад руху.

Поїзд №118/117 Чернігів-Чернівці з понеділка курсуватиме об'їзним шляхом – через Тернопіль та Заліщики. Поїзд тепер не зупинятиметься на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці.

Поїзд №118/117 не виходитиме з Чернівців 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня. Виїзду з Чернігова не буде 2 та 3 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

З Чернівців можна буде виїхати поїздом №8/7 Чернівці-Київ. До нього з 27 вересня додадуть більше вагонів. Зі станцій Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці можна буде виїхати рейсом №127/128 Ларга-Чернігів. На потяг пускатимуть за раніше придбаними квитками на рейс №118/117.

Чергова зміна влади в УЗ: які фінансові результати показували попередні керівникиВ Укрзалізниці змінилося більше десяти керівників від 2011 року. Хто очолював підприємство і які збитки або прибуток воно отримувало – на інфографіці.

Також зазначають, що зі станції Гречани можна буде виїхати як поїздом №117/118, так і №127/128. З Тернополя та Заліщиків до Києва, Чернігова або Чернівців тепер можна буде добратися поїздом №118/117, який курсуватиме по об'їзному маршруту.

«УЗ вже залучила фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця-Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 20 вересня повідомлялося про те, що «Укрзалізниця» змінила маршрут пасажирського поїзда №118 «Чернівці-Київ» через обвал грунту.

У вівторок, 21 вересня, залізничникам вдалося ліквідувати провал, котрий утворився на коліях у Чернівецькій області. Однак за трохи він утворився знову.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: