Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
На Донбасі  ворог 12 разів відкривав вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Два військовослужбовця Об'єднаних сил отримали вогнепальні поранення.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил за добу ворог 12 разів відкривав вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

У напрямку Світлодарська противник відкривав прицільний вогонь по позиціях українських воїнів, використовуючи великокаліберні кулемети.

Наєв прогнозує ескалацію ситуації на Донбасі наприкінці вересняЕскалацію ситуації на Донбасі може спровокувати скасування РФ моніторингової місії ОБСЄ на пунктах пропуску Донецьк і Гуково.

На Приазов'ї ворог тричі застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-17 у Павлопіль і двічі у Водяного.

Також поблизу цих населених пунктів противник тричі зробив обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, два з яких в сторону Водяного.

Відзначається, що зі стрілецької зброї позиції ВСУ були обстріляні в районі населених пунктів Зайцеве і Новотошківське. Крім того, неподалік Новотошківському сепаратисти двічі застосували гранатомети різних систем.

У Причепилівки сепаратисти двічі застосували заборонене озброєння, здійснивши 23 пострілу з мінометів калібру 120 мм.

Два військовослужбовця Об'єднаних сил отримали вогнепальні поранення. Їм була надана невідкладна домедична допомога.

Нагадаємо, українські військові складатимуть іспити на відповідність стандартам НАТО.

Також ми писали, що українсько-американські навчання Rapid Trident-2021, в яких візьмуть участь 6000 військовослужбовців з 15 країн-партнерів, розпочались 20 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: