Заволодіння 27 млн грн у Миколаєві: підозрюваному збільшили заставу

Читать на русском
Справа Сергія Коренєва. ВАКС задовольнив апеляцію прокурора та збільшив заставу директору фірми Граніт мармур груп майже до 2,3 млн грн.
Фото Слово і діло

Апеляційна палата ВАКС збільшила розмір застави для керівника приватної фірми, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння майже 27 млн ​​грн на реконструкції Соборної площі в Миколаєві.

Рішення було ухвалене сьогодні, 22 вересня, повідомила пресслужба ВАКС.

Антикорупційний суд заарештував віцемера Миколаєва КоренєваАнтикорупційний суд розглянув і задовольнив частково клопотання органів правопорядку про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

За даними «Слово і діло», мова йде про директора компанії «Граніт мармур груп» Дениса Охмака.

Таким чином, ВАКС задовольнив скаргу прокурора, який не був згоден з розміром застави для підозрюваного в 522 100 грн. Зараз застава перевищує 2 млн грн.

«За результатами судового розгляду колегія суддів відмовила у задоволенні апеляційної скарги захисника, частково задовольнила апеляційну скаргу прокурора, скасувала ухвалу слідчого судді в частині визначення розміру застави та в цій частині постановила нову, якою визначила розмір застави в сумі 2 270 000 грн», - сказано в повідомленні.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та касаційному оскарженню не підлягає, уточнили в ВАКС.

Нагадаємо, 17 серпня ВАКС визначив підозрюваному у цій справі заставу з покладанням ряду обов'язків. Вже через три дні всю суму застави - 522 100 грн - внесли в ВАКС.

Раніше суд заарештував заступника міського голови Миколаєва Сергія Коренєва з альтернативою 3,5 млн грн застави. Пізніше за нього внесли цю суму і він вийшов з СІЗО під обов'язки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: